Usluge Arhiva - Visodent dentalna medicina

Usluge

Kompjuterska analiza lica i kože u Poliklinici Visodent
Kompjuterska analiza lica i kože

Kompjuterska analiza lica detektira i određuje volumen i linije vašeg lica te stanje vaše kože. Definiranje Vašeg orginalnog profila kože prvi je korak prema zdravlju i vitalnosti tena.

Mezoniti Poliklinika VISODENT
Dermapen
Dermapen je učinkovita metoda pomlađivanja i anti-aging tretman koji prirodnim putem potiče kožu na proizvodnu kolagena i samoobnavljanje. Dermapen koristi sitne jednokratne iglice koje prilikom uboda pod kutom od 90 stupnjeva izazivaju površinsko oštećenje kože i potiču je na regeneraciju. Na prethodno anesteziranoj koži injektiramo koktele aktivnih tvari sa hijaluronskom kiselinom. Time koža dobiva mladenački...
Stomatoločka protetika
Protetika

Fiksni nadomjestak zamjenjuje jedan ili više izgubljenih zuba zbog funkcionalnih i/ili estetskih motiva. Pričvršćen je ili na prethodno pripremljene zdrave zube ili na implantate, a pacijent ga ne može sam izvaditi.

Implantat
Implantologija

Implantat se pozicionira u čeljust kako bi zamijenio zubni korijen i služi kao baza za pojedinačne krune, djelomične mostove ili kompletne proteze. Implantati izgledaju i funkcioniraju kao prirodni zubi.

visodent-all-on-4-zubni-implantati
All on 4

All on 4 najnovija je metoda u stomatologiji s kojom pacijent u samo nekoliko tjedana dobiva kompletno nove zube koje se ugrađuju na bezubu čeljust putem 4 zubna implantata na zubnom mostu. All on 4 najbrže je rješenje za vaš potpuno novi osmijeh.

Estetika zubi
Dentalna estetika

Za većinu pacijenata, bez obzira na starosnu dob, jednako je važno imati zdrave, kao i lijepe zube. Svojim pacijentima nudimo mogućnost dugotrajnog poboljšanja osmijeha

Sedazione
Sedacija

Plin dušičnog oksida, poznat i pod nazivom «rajski plin», je najčešći izbor za sedaciju pacijenata s blagom do umjerenom anksioznošću, odnosno strahom od stomatoloških zahvata.

Oralna patologija i bolesti usta

Specijalist oralne medicine / oralne patologije i konzilijarni liječnik za medicinski kompromitirane bolesnike te bolesnike s oralnim karcinomom kojima je potrebna oralna/dentalna skrb.

Implantat
Oralna kirurgija

Stomatološka kirurgija se bavi liječenjem ozljeda ili problema vezanih za zube, parodont (meka i tvrda tkiva koja okružuju zube) te okolnu kost. Najčešći kirurški zahvati su vađenje zubi, umnjaka (neizraslih i retiniranih) te resekcije i vađenje korijena zubi.