Fileri hijaluronske kiseline i tretmani Botoxom - Visodent estetika lica

Hijaluronski fileri i uklanjanje bora

FILERI HIJALURONSKE KISELINE I UKLANJANJE BORA


Bore lica su posljedica svakodnevnih pokreta mišića i kože lica s ciljem iskazivanja emocija. Kontrakcija i relaksacija mišića posebice je vidljiva na obje strane nosa, između obrva i oko očiju.

ESTETSKI TRETMAN HIJALURONSKOM KISELINOM


Hijaluronska kiselina se koristi kako bi se smanjila linije i bore (kokošje noge, pušačke bore, linije osmijeha i bore na čelu), kako bi dobili veće usne, oblikuje konture lica, povećati jagodične kosti i bradu, kao i pomladiti kožu od ruke, dekolte, lice i vrat.

Restylane® je jedan od najpoznatijih proizvođača filera na svijetu. Riječ je o specijalnom gelu kojem je podloga hijalouronska kiselina, a koja je vrlo slična onoj u našoj koži. Radi se o proizvodu neživotinjskog porijekla, što znači netoksičnom spoju s minimalnim rizikom za alergiju i s minimalnom osjetljivošću kože na mjestu unosa. Tretman filerom je prilagodljiv s trenutačnim rezultatima. Proizveden u obliku prozirnog gela, što se ubrizgava u koži u malim dozama, kako bi se povećao volumen lica i izgled kože i njene strukture. Njegova primjena ne utječe na mimiku i izraze lica.
Do danas je napravljeno više od 10 milijuna tretmana Restylane, broj koji dokazuje učinkovitost i sigurnost Restylane proizvoda. Rezultati tretmana su dugotrajni, gel se postupno razgrađuje u kožu tijekom razdoblja od 9 do 12 mjeseci, ali ponekad primjena nekoliko uzastopnih tretmana ima rezultate vidljive i do 18 mjeseci. Učinak nije trajan i daje priliku pacijentu da odluči želi li ponoviti tretman i zadržati pomlađen izgled kože lica.

KORIŠTENJE PROTEINA U ESTETSKOJ MEDICINI


U posljednjih nekoliko godina, protein se koristi u medicini za liječenje raznih bolesti, kao što su migrene, astme, pretilost i drugih mogućih indikacija, kao što je smanjenje znojenja. Njegova upotreba je široko prihvaćena već niz godina u području estetske medicine za smanjenje bore oko očiju i u području čela.

Mala doza se razrjeđuje i ubrizgava u područja koja će biti tretirana, blokirajući privremeno micanje mišića s posljedičnim rastezanjem kože. Konačan učinak je da lice izgleda opuštenije i mlađe. Najbolji rezultati dobiveni su u gornjem dijelu lica; smanjenje ili potpuno uklanjanje bora oko očiju, između obrva i na čelu. Injekcije počinju imati značajne rezultate brzo, prvi učinci su vidljivi već nakon 24-48 sati liječenja, te su najučinkovitiji nakon dva tjedna. Rezultati traju 3-4 mjeseci, a zatim postupno nestaju. Tretmane je potrebno povremeno ponavljati kako bi se zadržali postignuti rezultati, ali i kao prevenciju nastanka novih bora. Učinak postaje trajan nakon nekoliko tretmana, zbog pacijentovog gubitka reakcije za kontrakciju mišića.

MEDIJI O NAMA


Osim povećanja volumena, definiranja rubova i podizanja kutova usnica, fileri hijauronske kiseline se mogu koristiti i za popunjavanje obraza, bora i definiranja linija lica, a rezultati su trenutačni i ne utječu na mimiku i izraze lica

Kako točno izgleda sam postupak popunjavanja usana hijaluronskom kiselinom te kakvi se rezultati mogu očekivati saznajte u našem videu

KONTAKTIRAJTE NAS


Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Predmet

Vaša poruka