Zubotehnički laboratorij - Visodent dentalna medicina

Zubotehnički laboratorij

Odlična suradnja Visodenta i zubnog laboratorija osigurala je iznimno brz rok dostave protetskih radova za svakog pacijenta

ZUBNI LABORATORIJ – OSOBLJE


Naši zubni tehničari imaju dugogodišnje iskustvo u proizvodnji fiksnih i mobilnih protetskih radova. Svi naši djelatnici redovito obnavljaju znanje pohađanjem seminara, čime prate novosti u struci, a često i postavljaju nove strukovne standarde. Svakom pacijentu se zasebno pristupa u analizi protetske potrebe i mogućnosti terapije, s ciljem zadovoljavanja estetskih i funkcionalnih potreba svakog pacijenta. Svaki protetski rad posjeduje certifikat kao garanciju kvalitete i biološke ispitanosti korištenih materijala.

Sve komponente koje se postavljaju na implantat su originalne i posjeduju certifikat. Korištenje jeftinih kopija često dovodi do komplikacija sa protetskim radom i do oštećenja samog implantata

KVALITETA MATERIJALA I OPREME U LABORATORIJIMA


U laboratoriju koristimo najnovije tehnologije. Keramika na bazi cirkona se radi svakodnevno, koristeći naprednu opremu (kao što je CAD / CAM) za izradu “bezmetalnih” krunica i mostova, osiguravajući sigurnosne zahtjeve postavljena od strane europskih i hrvatskih propisa.

Bezmetalne strukture su izrađene s visokom preciznošću, u potpunosti se uklapaju u prirodni izgled zuba te dostižu najviše estetske i funkcionalne standarde.

Preciznost rada u laboratoriju osigurava dugotrajnost protetskih radova te manje bioloških i tehničkih komplikacija.

Kontaktirajte nas

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Predmet

Vaša poruka