Akcija: Besplatna svjesna sedacija uz ugradnju zubnih implantata - Visodent dentalna medicina

Akcija: Besplatna svjesna sedacija uz ugradnju zubnih implantata

Razmišljate o nadomještanju zubi koji nedostaju sa zubnim implantatima? Za vas smo kreirali posebnu akciju! Obnovite svoj osmijeh brzo i bezbolno ugradnjom implantata za zube uz gratis metodu sedacije rajskim plinom.

Provjerite nove akcije na zubne implantate ovdje.

Nazovite nas za besplatan pregled i iz prve ruke saznajte sve o metodi sedacije rajskim plinom, vrstama i cijenama ugradnje različitih zubnih implantata.

Rajski plin i zubni implantati | Visodent

 

Što je rajski plin?


Plin dušičnog oksida, popularno znan kao „rajski plin“ najčešći je izbor i najefikasnije rješenje za sve one koji osjećaju strah od zubara ili imaju određenu dozu nelagode pri posjetu stomatologu. Metoda svjesne sedacije potpuno je sigurna i bez ikakvih nuspojava za pacijente.

Za vrijeme tretmana, pacijent putem posebne maskice na nosu udiše kontroliranu dozu rajskog plina koja smanjuje stres pa pacijent se osjeća opušteno i relaksirano, a sav utjecaj plina nestaje već nekoliko trenutaka nakon prestanka udisanja. Osim osjećaja opuštenosti pacijent ima osjećaj i bržeg protoka vremena pa i najduži stomatološki zahvati prolaze brzo i ugodno za svakog pacijenta. Više o metodi svjesne sedacije rajskim plinom možete saznati i u medijima koji su pisali o ovoj novoj metodi u Hrvatskoj.

 Ugradnja zubnih implantata


Ugradnja zubnih implantata je najkvalitetnije rješenje za nadomještanje zubi koji nedostaju. Postupak se sastoji od ugradnje vijka od titana u kost na mjestu gdje nedostaje zub te postavljanju zubne krunice na ugrađeni vijak. Cijeli postupak ugradnje implantata za zube obavljaju visokoobrazovani stručnjaci na području dentalne implantologije te se koriste najkvalitetniji certificirani materijali koji garantiraju doživotnu kvalitetu na ugrađeni zubni implantat.

U ponudi dentalne medicine Visodent imamo nekoliko vrsta low cost, standard i premium zubnih implantata te svaki pacijent na konzultacijama i besplatnom prvom pregledu dobiva kompletne informacije o materijalima i opcijama kao i cijenama ugradnje različitih vrsta zubnih implantata.

Iskoristite posebnu akciju do kraja godine i zablistajte s novim osmijehom uz besplatni tretman sedacije rajskim plinom za ugradnju zubnih implantata. Nazovite nas na 091 789 5264 za dodatne informacije i dogovorite besplatan prvi pregled i konzultacije s našim timom stručnjaka, a sve usluge možete plaćati i na 12 rata bez kamata.

Kontaktirajte nas