Usluge Arhiva - Visodent dentalna medicina

Usluge

Kompjuterska analiza lica i kože u Poliklinici Visodent
Kompjuterska analiza lica i kože

Kompjuterska analiza lica detektira i određuje volumen i linije vašeg lica te stanje vaše kože. Definiranje Vašeg orginalnog profila kože prvi je korak prema zdravlju i vitalnosti tena.

Mezoniti Poliklinika VISODENT
Dermapen
Dermapen je učinkovita metoda pomlađivanja i anti-aging tretman koji prirodnim putem potiče kožu na proizvodnu kolagena i samoobnavljanje.     Dermapen koristi sitne jednokratne iglice koje prilikom uboda pod kutom od 90 stupnjeva izazivaju površinsko oštećenje kože i potiču je na regeneraciju. Na prethodno anesteziranoj koži injektiramo koktele aktivnih tvari sa hijaluronskom kiselinom. Kvalitetnim sastojcima...
Stomatoločka protetika
Protetika

Fiksni nadomjestak zamjenjuje jedan ili više izgubljenih zuba zbog funkcionalnih i/ili estetskih motiva. Pričvršćen je ili na prethodno pripremljene zdrave zube ili na implantate, a pacijent ga ne može sam izvaditi.

Implantat
Implantologija

Implantat se pozicionira u čeljust kako bi zamijenio zubni korijen i služi kao baza za pojedinačne krune, djelomične mostove ili kompletne proteze. Implantati izgledaju i funkcioniraju kao prirodni zubi.

visodent-all-on-4-zubni-implantati
All on 4

All on 4 najnovija je metoda u stomatologiji s kojom pacijent u samo nekoliko tjedana dobiva kompletno nove zube koje se ugrađuju na bezubu čeljust putem 4 zubna implantata na zubnom mostu. All on 4 najbrže je rješenje za vaš potpuno novi osmijeh.

Estetika zubi
Dentalna estetika

Za većinu pacijenata, bez obzira na starosnu dob, jednako je važno imati zdrave, kao i lijepe zube. Svojim pacijentima nudimo mogućnost dugotrajnog poboljšanja osmijeha

Sedazione
Sedacija

Plin dušičnog oksida, poznat i pod nazivom «rajski plin», je najčešći izbor za sedaciju pacijenata s blagom do umjerenom anksioznošću, odnosno strahom od stomatoloških zahvata.

Oralna patologija i bolesti usta

Specijalist oralne medicine / oralne patologije i konzilijarni liječnik za medicinski kompromitirane bolesnike te bolesnike s oralnim karcinomom kojima je potrebna oralna/dentalna skrb.

Implantat
Oralna kirurgija

Stomatološka kirurgija se bavi liječenjem ozljeda ili problema vezanih za zube, parodont (meka i tvrda tkiva koja okružuju zube) te okolnu kost. Najčešći kirurški zahvati su vađenje zubi, umnjaka (neizraslih i retiniranih) te resekcije i vađenje korijena zubi.