Kompjuterska analiza lica i kože - Visodent dentalna medicina

Kompjuterska analiza lica i kože

U Poliklinici VISODENT uveli smo uslugu kompjuterska analiza lica i kože korištenjem digitalnog sustava.

Rezultati analize i snimljene fotografije od velike su koristi našim stručnjacima i pacijentima pri konzultacijama i planiranju individualnog programa njege lica za svakog klijenta.

Kompjuterska analiza lica i kože pomaže nam lakše predočiti njihovo stanje pacijentima, odnosno detektiramo volumen i linije lica te zdravlje kože. Definiranje orginalnog profila vaše kože prvi je korak prema zdravlju i vitalnosti vašeg lica i kože.

Kompjuterska analiza kontura lica i kože

KAKO SE OBAVLJA KOMPJUTERSKA ANALIZA LICA I SNIMANJE KOŽE?


Snimanje se obavlja u nekoliko spektara svjetla, a dobiveni digitalni prikaz lica se analizira kroz nekoliko zadanih opcija. Kompjuterska analiza lica, odnosno analiza volumena i linija lica, obuhvaća i analizu kvalitete kože, odnosno posebno analiziramo slijedeće promjene kože:

  • bore (čiji broj raste s godinama)
  • pore (njihovbroj i veličina)
  • prisutnost porfirina (tj. prisutnost bakterija u porama)
  • mrlje (javljaju se uslijed fotooštećenja)
  • boja tena (karakteristična za svaku kožu)
  • fotooštećenja, tipičnim za pretjerano izlaganje suncu

 

KAKO VAM DOBIVENE INFORMACIJE MOGU POMOĆI


Rezultati analize govore Vam o stanju Vašeg lica i kože te nam služe kao odličan vodič u individualnom programu pomlađivanja.

Svi podaci se pohranjuju na računalu, što nam omogućuje usporedbu stanja na početku kod prve posjete Poliklinici VISODENT te dobivenih rezultata nakon tretmana. Kompjuterska analiza lica također nam pomaže u budućem planiranju potrebnih tretmana kako bi se konture lica i koža dodatno poboljšale i kako bi dobili svježiji mladenački izgled.

Na osnovu Vašeg profila, kompjuterska analiza lica će također dati preporuke za stalnu njegu lica Vaše kože.

U konačnici, bilo da želite napraviti tretman hijaluronskim dermalnim filerima, mezonitima, pomlađivanja lica vlastitom krvi ili neinvazivnim tretmanima, kao što su kemijski piling, dermapen ili mikrodermoabrazija, kompjuterska analiza lica olakšati će nam zajedničko planiranje potrebnih tretmana kako bi dobili najbolje rezultate!

Fileri popust akcija Poliklinika VISODENTFileri popust akcija Poliklinika VISODENT