Zubotehnički laboratorij - zubna tehnika - Visodent dentalna medicina

Zubotehnički laboratorij

Kvalitetna zubna tehnika sastavni je dio precizne terapije, pod vodstvom našeg specijaliste dentalne protetike dr.sc. Nikole Petričevića.

Odlična suradnja Poliklinike VISODENT i zubnog laboratorija osigurala je iznimno brz rok dostave protetskih radova za svakog pacijenta.

 

specijalist protetike

ZUBNA TEHNIKA – NAŠI ZUBNI TEHNIČARI


Naši zubni tehničari imaju dugogodišnje iskustvo u proizvodnji fiksnih i mobilnih protetskih radova. Svi naši djelatnici redovito obnavljaju znanje pohađanjem seminara, čime prate novosti u struci, a često i postavljaju nove strukovne standarde.

Svakom pacijentu se zasebno pristupa u analizi protetske potrebe i mogućnosti terapije, s ciljem zadovoljavanja estetskih i funkcionalnih potreba svakog pacijenta. Naša zubna tehnika posjeduje certifikat kao garanciju kvalitete i biološke ispitanosti korištenih materijala.

Sve komponente koje se postavljaju na implantat su originalne i posjeduju certifikat. Korištenje jeftinih kopija često dovodi do komplikacija sa protetskim radom i do oštećenja samog implantata.

KVALITETA MATERIJALA I OPREME U LABORATORIJIMA


Naša zubna tehnika koristi najnoviju tehnologiju skeniranja otisaka, kompjutersku obradu modela te glodanja i printanja metalnih i estetskih nemetalnih materijala.

Keramika na bazi cirkona se radi svakodnevno, koristeći naprednu opremu (kao što je CAD / CAM) za izradu “bezmetalnih” krunica i mostova, osiguravajući sigurnosne zahtjeve postavljena od strane europskih i hrvatskih propisa.

Bezmetalne strukture su izrađene s visokom preciznošću, u potpunosti se uklapaju u prirodni izgled zuba te dostižu najviše estetske i funkcionalne standarde.

 

Metallfreie Keramikkronen

Preciznost rada u laboratoriju osigurava dugotrajnost protetskih radova te manje bioloških i tehničkih komplikacija.

Kontaktirajte nas

    Vaše ime (obavezno)

    Vaš email (obavezno)

    Predmet

    Vaša poruka