Arhiva Stomatologija - Visodent dentalna medicina

Ordinacija dentalne medicine Visodent

Stomatologija

Stomatoločka protetika

Protetika

Fiksni nadomjestak zamjenjuje jedan ili više izgubljenih zuba zbog funkcionalnih i/ili estetskih motiva. Pričvršćen je ili na prethodno pripremljene zdrave zube ili na implantate, a pacijent ga ne može sam izvaditi.

Implantat

Implantologija

Implantat se pozicionira u čeljust kako bi zamijenio zubni korijen i služi kao baza za pojedinačne krune, djelomične mostove ili kompletne proteze. Implantati izgledaju i funkcioniraju kao prirodni zubi.

visodent-all-on-4-zubni-implantati

All on 4

All on 4 najnovija je metoda u stomatologiji s kojom pacijent u samo nekoliko tjedana dobiva kompletno nove zube koje se ugrađuju na bezubu čeljust putem 4 zubna implantata na zubnom mostu. All on 4 najbrže je rješenje za vaš potpuno novi osmijeh.

Estetika zubi

Dentalna estetika

Za većinu pacijenata, bez obzira na starosnu dob, jednako je važno imati zdrave, kao i lijepe zube. Svojim pacijentima nudimo mogućnost dugotrajnog poboljšanja osmijeha

Sedazione

Sedacija

Plin dušičnog oksida, poznat i pod nazivom «rajski plin», je najčešći izbor za sedaciju pacijenata s blagom do umjerenom anksioznošću, odnosno strahom od stomatoloških zahvata.

Oralna patologija i bolesti usta

Specijalist oralne medicine / oralne patologije i konzilijarni liječnik za medicinski kompromitirane bolesnike te bolesnike s oralnim karcinomom kojima je potrebna oralna/dentalna skrb.

Implantat

Oralna kirurgija

Stomatološka kirurgija se bavi liječenjem ozljeda ili problema vezanih za zube, parodont (meka i tvrda tkiva koja okružuju zube) te okolnu kost. Najčešći kirurški zahvati su vađenje zubi, umnjaka (neizraslih i retiniranih) te resekcije i vađenje korijena zubi.

Ortodoncija

Ortodoncija – aparatić za zube

Naši specijalisti ortodoncije tijekom kliničkog pregleda vrše točnu procjenu usne šupljine uz korištenje posebnih tehnoloških sredstava kao što su ortopantomogram (RTG snimka svih zubi) i postranična teleradiografija lubanje.

Opća stomatologija 2

Opća stomatologija

Cilj naših specijalista je očuvanje zubi i obnavljanje onih koji su uništeni karijesom i izrada estetskih plombi pomoću najsuvremenijih materijala

  • 1
  • 2