All on 4 – keramički most na 4 zubna implantata

All on 4 najnovija je metoda u stomatologiji s kojom pacijent u samo nekoliko tjedana dobiva kompletno nove zube koje se ugrađuju na bezubu čeljust putem 4 zubna implantata na zubnom mostu. Najbrže je rješenje za vaš potpuno novi osmijeh.

Što je all on 4?

Najnovija stomatološka metoda koja pacijentima koji su izgubili većinu ili sve zube u čeljusti omogućava najpovoljnije rješenje za nadomjestak zubi. Pacijentu se ugrađuju 4 zubna implantata koji se spaja keramičkim mostom. Idealno je rješenje za pacijente koji zbog nedostatka kosti u čeljusti ne mogu obaviti standardnu ugradnju implantata pa se zubni most ugrađuje na četiri implantata.

Prednosti All on 4 metode

  • Najbrže rješenje za nadomjestak zubi
  • Najpovoljnije rješenje za vraćanje osmijeha
  • Minimalno invazivan postupak s postavljanjem samo 4 zubna implantata
  • Vrijeme oporavka znatno je manje od klasičnih metoda dentalne implantologije
  • Dugoročno i kvalitetno rješenje

Postupak ugradnje zubi

Nakon besplatnog prvog pregleda i konzultacija sa specijalistima dentalne protetike i stručnjacima za ugradnju zubnih implantata izrađuje se digitalna dentalna slika čeljusti kako bi se utvrdilo da li je pacijent kandidat za ugradnju all on 4 implantata za zube.

Na postavljenje implantate pacijent odmah dobiva fiksni zubni most koji je privremeno rješenje do izrade i ugradnje definitivnog zubnog mosta.

All on 4 u stomatološkoj ordinaciji Visodent

Visodent Dentalna medicina svojim pacijentima nudi jamstvo na ugradnju zubnih implantata te jamči najkvalitetnija rješenja pri rekonstrukciji vašeg osmijeha.

Cijeli postupak ugradnje zubnih implantata sa svim keramičkim zubima minimalno je invazivan i potpuno bezbolan je te gotov u svega nekoliko tjedana.

All on 4 metoda ugradnje zubnih implantata sa keramičkom protezom cijenom je najprihvatljivije rješenje za obnovu zubi na cijeloj čeljusti.

Cijena ugradnje implantata za zube kreće se već od 35.000 kuna, a točnu cijenu kao i sve detalje možete saznati na besplatnom prvom pregledu s našim stručnjacima implantologije. U poliklinici Visodent omogućujemo vam i plaćanje na do 24 rate.

Iskustva pacijenata koji su se prepustili timu Visodent specijalista dentalne protetike i stručnjaka za ugradnju zubnih implantata govore o kvalitetnom i brzom postupku bez komplikacija i boli, a vrijeme oporavka je smanjeno na minimum. Za sve pacijente koji imaju strah i osjećaju anksioznost pri posjetu stomatološkoj ordinaciji, naši stomatolozi preporučaju metodu sedacije rajskim plinom koja opušta i smanjuje osjećaj stresa pri izvođenju postupka.

Kontaktirajte nas već danas i posavjetujte se s našim stručnjacima. Vratite si osmijeh na lice u stomatološkoj ordinaciji Visodent i s najnovijom metodom za potpuno nove keramičke zube na samo 4 zubna implantata.

Pošaljite nam upit s detaljima ili zatražite termin za besplatan prvi pregled